Annenin dramı

DİYARBAKIR'da geçen yıl eşi Kadri Eşiyok'u (24) trafik kazasında kaybeden Seda Eşiyok (20), 2 çocuğuyla yaşam mücadelesi veriyor. Eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu sürücünün ceza alması için hukuk mücadelesi verdiğini söyleyen Eşiyok, kendisine uzanacak yardım eli bekliyor.

Haberler 16.05.2019 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman- Diyarbakr karayolunda 13 Nisan 2018 günü meydana gelen trafik kazasnda ei Kadir Eiyoku kaybeden Seda Eiyok, çocuklar 1,5 yandaki Mustafa ve 6 aylk ervan ile bir yandan yaam mücadelesi verirken, einin ölümüne neden olan sürücünün cezalandrlmas için ise hukuk mücadelesi sürüyor.

Evliliklerinin 3üncü ylnda eini kaybettiini anlatan Eiyok, Eim, aabeyi ile birlikte optikçide çalyordu. Eimin geçen yl geçirdii kazann kamera kaytlar, görgü tanklar var, eimin kaza geçirdii motosiklette arkasnda arkada da vard. Arkada, arkalarndan gelen arac fark ederek aaya atlayp kurtuluyor. Ancak eim kurtulamyor. Minibüs sanki bilinçli olarak vuruyor. çok süratli olarak üzerine doru gidiyor. Görgü tanklar, minibüs sürücüsünün telefonla uratn söylüyordu. Biz davac olduk. Mahkeme hala devam ediyor. 1 yl oldu, çocuklarmla ortada kaldm. Ben Allahn ve devletimizin adaletine güvenip, onlara snyorum. Eimin ölümüne neden olan sürücünün cezalandrlmasn istiyorum dedi.

çOK KÖTÜ DURUMDAYIM

Hayrseverlerin desteiyle geçimini saladn ifade eden Eiyok, maddi olarak zor günler geçirdiini söyledi. Eiyok, Allah raz olsun, bir hayrsever bana kalmam için ev verdi. Ancak ev çok rutubetli. Sürekli akrabalarmda kalyorum. çocuklarm o evde bronit oldular. Akrabalarm ve ailemde sürekli yardm alamyorum, çünkü onlarn da maddi durumu yok. Sürekli borç alyorum. çok kötü durumdaym. Devletime snyorum, yardm etmelerini ve mahkemenin bir an önce sonuçlanmasn istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git