Annenin mücadelesi!

Diyarbakırlı 38 yaşındaki 4 çocuk annesi Necla Çelik, eşi tarafından terk edildi. Çocuklarına bakabilmek için simit satan Çelik, kış öncesi hayırseverlerin kendisine yardım etmesini bekliyor.

Haberler 20.11.2019 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, ei tarafndan terk edilen 38 yandaki Necla çelik, 4 çocuuna bakabilmek için simit tezgahnn bana geçti. çelik, havalarn soumasyla zor artlar altnda çaltn bu nedenle hayrseverlerin kendisine yardm etmesini bekliyor.

Diyarbakrl 38 yandaki Necla çelik, 23 yanda dünyaevine girdi. Bu süre zarfnda 4 çocuu olan çelikin ei, yaklak bir yl önce kendilerini terk etti. Bir anda 4 çocuu ile birlikte tek bana kalan çelik, çalmaya karar verdi. Daha önce tecrübesi olmad için i kaplar yüzüne kapanan çelik, pes etmeyerek einden kalan tezgahn bana geçti. Küçük tezgahta simit satmaya balayan çelik, evinin geçimini buradan kazand gelirle yapmaya balad. çocuklarnn okul masraflarn yetitirmeye çalan çelik, geçen yl zorlu k artlarnda oluyla birlikte simit tezgahna bakt. Kendisiyle iletiime geçen hayrseverler, kapal bir tezgah yapacaklarn iletti. Havalarn soumaya balamasyla birlikte simit tezgahnn banda olan Necla çelik, k aylar öncesi kendisine kapal bir alann ayarlanmas için yetkililerden yardm bekliyor.

Yamur yanca slanyorum

çelik, einin tezgahna kendisinin bakmak zorunda olduunu söyledi. çelik, Bizi brakp gitti. çocuklar okula gidiyordu mecbur çalmam gerekiyordu ve buraya geldim. Geçen k ben burada çok zorlandm. Kt, yamurdu, çamur oluyordu, ben yarya kadar slanyordum. Benim olumda benimleydi, o da zorluk çekiyordu. Bu kta böyle yaamak istemiyorum. çocuklarmn eitimi için geldim buraya. Yetkililer Allah raz olsun onlardan, yardmc olmaya çaltlar. Kulübe teklifi vard. Dardaym, yamur yiyorum, çocuklarda benimle perian oluyor. Dönü olmad. Bir dönü olsayd, yardmc olsaydlar bana çok memnun olurdum. Benim dört tane çocuum var. 3 tanesi okula gidiyor. Bir tanesi daha ufak kaynanama brakyorum. Hayrseverlerden tek isteim daha k tam gelmeden bana bir yardmc olsalar. Bu k da bu ekilde geçirmek istemiyorum burada dedi.

Ana Sayfaya Git