Annesine iş istedi

MUŞ'un Varto İlçesi'nde Atatürk Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Bahar Boylu, Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıl dönümü törenlerine katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin'den annesine iş istedi.

Haberler 05.01.2017 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Varto Kültür Merkezinde stiklal Marnn yazar air Mehmet Akif Ersoyun ölüm yldönümü nedeniyle düzenlenen törene katlan Kaymakam Mehmet Nuri çetin program sonrasnda Kültür merkezi salonunda örencilerle bir araya gelip, sohbet etti. lçede Belediye Bakanl görevini de kayyum olarak yürüten Kaymakam çetinin karsna çkan Bahar Boylu adl kz örenci, bir isteinin olduunu söyledi. Bahar Boylu, Kaymakam çetine Kaymakam bey babam cezaevinde. Bana ve iki kardeime annem Zühre Boylu bakyor. Maddi durumumuz iyi deil. Biz okumak istiyoruz. Sizden anneme i bulmanz istiyorum diye konutu.

ANNES çN STED

Bahar Boyludan annesiyle birlikte gelip kendisi ile görümesini isteyen Kaymakam çetin, Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf aileyi incelemeye alacak. Elimizden geldiince aileye yardm edeceiz. Hiçbir çocuumuzun madur olmasn istemiyoruz. Devlet olarak her zaman elimizi vatandamza uzatmaya çalyoruz dedi.

Bahar Boylunun Varto Belediyesinde zabta memuru olarak çalan babas bir süre önce PKK terör örgütü ile balants olduu iddiasyla gözaltna alnmt. Adnn açklanmas istenmeyen zabta memuru, daha sonra çkarld mahkeme tarafndan tutuklanmt.

Ana Sayfaya Git