AÖF kayıt yenileme 7 Ekim'de başlıyor

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Haberler 05.10.2019 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayt yenileme, ders seçimi (ekle-sil) ilemi ve kayt yenileme bedelinin ödenmesiyle gerçekleecek.

Kayt yenileme ilemleri; 7 Ekim 2019 Pazartesi günü balayp, 18 Ekim 2019 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek.

AÖFden yaplan duyuruya göre, ders seçimi yaplmadan bankada ödeme bilgileri olumayacak ve örenciler kaytlarn yeniletemeyecekler.

Güz Döneminde kayt yeniletecek örencilere Fakülte tarafndan ders atamas yaplmayacak, örenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek ekilde ders seçebilecek.

Ders seçimi (ekle-sil) ilemi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayt Otomasyonu balants Kayt Yenileme linkinden yaplacak. Örenciler, ödeme yapmad sürece ders seçimi (ekle-sil) ilemi yapabilirler. Ödeme yapldktan sonra ders seçimi (ekle-sil) ileminin yeniden yaplmas mümkün olmayacak.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasnda ve bu ilem sonucu dökümü alnan Kayt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasnda yer alacak. Ders seçimi ilemini yapan örenciler 2019-2020 Öretim Yl Güz Dönemi Dönem Öretim Gideri, Dönem Örenim Ücreti ve Dönem Örenci Katk Pay ödemelerini belirtilen tarihler arasnda; Kredi Kart/Banka Kartyla, Ziraat Bankas ATMlerinden (kartl veya kartsz), Mobil bankaclk veya nternet bankaclndan gerçekletirebilirler.

Kayt yenileme tarihinin son günü olan 18 Ekim 2019 tarihinde nternet, ATM ve Mobil bankaclndan saat 23.30a kadar ödeme yaplabilecek. Ancak, kayt yenileme tarihinin son günü provizyon ilemleri nedeni ile kredi kartyla ödeme yaplamayacak. Örenciler ödeme yaptktan sonra aldklar belgenin, 2019-2020 Öretim Yl Güz Dönemi Dönem Öretim Gideri, Dönem Örenim Ücreti ve Dönem Örenci Katk Pay ödemesine ait olup olmadn mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2019-2020 Öretim Yl Güz Dönemi ders seçimi ilemine göre belirlenen kayt yenileme bedelini ödemeyen örencilerin kaytlar yenilenmez.

Güz Dönemi kayt yenileme süresi uzatlmayacak

18 Ekim 2019 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Güz Dönemi kayt yenileme ilemi yaplmayacak. Güz Dönemi kayt yenileme süresi uzatlmayacak. Belirtilen tarihler arasnda her ne sebeple olursa olsun, Dönem Öretim Gideri, Dönem Örenim Ücreti ve Dönem Örenci Katk Pay ödemelerini yapmayan örenciler, 2019-2020 Öretim Yl Güz Dönemi kayt yenileme hakkn kaybedecek.

Kayt yenileme ilemini yapan örenciler aof.anadolu.edu.tr adresi Örenci Otomasyonu balantsndan kaytlarnn yenilenip yenilenmediini kayt yenileme tarihleri içinde kontrol etmeli.

ifre ilemleri

ifreniz yoksa ya da unuttuysanz yeni ifrenizi;

AOSDESTEK letiim ve çözüm Masasnn 0850 200 46 10-19 (10 Hat) numaral Açköretim Sistemi Etkileim Merkezini sistemlerimizdeki kaytl cep telefonu numaranzla arayarak,

Size en yakn AÖF bürolarna ahsen giderek,

www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin ifre lemleri bölümündeki ifre Hatrlatma balantsndan ifre alnabilir.

Kitap temini

2018-2019 öretim ylndan itibaren örencilere ders kitaplar dijital (PDF) formatta sunulmakta. Örenciler snavlarda ders kitabnn e-Kampüs ortamnda sunulan güncel versiyondaki (PDF) içerikten sorumlu olacak.

Ana Sayfaya Git