Arı saldırısı alarmı

Arı kovanlarını taşıyan araç kaza yaptı, binlerce arı ortalığa savruldu. Yoldan geçen vatandaşları sokan arılar sağlık görevlilerini alarma geçirdi.

Haberler 11.06.2019 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar bölgesinde ar kovan yüklü kamyonetin devrilmesi sonucu etrafa dalan arlar, kazada yaralananlara müdahale eden salk görevlileri ile çevredekilere zor anlar yaatt.

ARI KOVANI YÜKLÜ KAMYONET

Kaza, sabah saatlerinde Kadn Doum ve çocuk Hastanesi kavanda meydana geldi. ddiaya göre, Ömer Barann kulland 13 KC 303 plakal ar kovan yüklü kamyonet, hareket halindeyken kontrolden çkarak devrildi. Kazada araçta bulunan Rüstem Yalçn ile Celaddin Gülmak yaralanrken, kovanlardaki arlar etrafa dald.

ARILAR ETRAFA DAILINCA

hbarla olay yerine salk, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazay görüp yardma koan vatandalar, arlar nedeniyle araca yanaamazken, görüntü almaya çalan baz gazetecileri de ar soktu.

YOL ULAIMA KAPATILDI

Salk görevlileri, kazada yaralanan sürücü Baran ve Rüstem Yalçn ile Celaddin Gülmaka yaptklar ilk müdahalenin ardndan ambulansla hastaneye götürdü. Kazada etrafa saçlan ve kamyonette bulunan arlar, özel kyafetli görevliler tarafndan toplanarak baka bir araca yüklendi. Kazayla ilgili soruturma balatlrken, yol bir saat süreyle ulama kapand.

Ana Sayfaya Git