Arıca ölü bulundu!

BATMAN'ın Hasankeyf ilçesinde, Dicle Nehri kenarında sağlık çalışanı Hacire Arıca'nın (31) cansız bedeni bulundu.

Haberler 10.04.2019 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün akam Hasankeyf ilçesinde meydana geldi. Hasankeyfte tarihi eserlerin tanmas için yaplan köprüden geçen çoban, Dicle Nehri kysnda bir kadnn hareketsiz yattn görünce salk ekiplerine haber verdi. hbarla gelen salk görevlileri, Hacire Arca olduu saptanan kadnn yaamn yitirdiini belirledi.

Jandarma ekiplerinin yapt incelemede vücudunda darp izleri bulunan Arcann cesedi, otopsi için Batman Bölge Hastanesi morguna kaldrld. Arcann kesin ölüm nedeni aratrlrken, jandarma da soruturma balatt.

ACRE HEMRE TOPRAA VERLD

Arcann cenazesi, Batman Bölge Hastanesinde yaplan otopsinin ardndan yaknlarna teslim edildi. Yaknlar tarafndan mezarla getirilen 1 çocuk annesi Hacire Arcann cenazesi, burada klnan namaz sonras gözyalaryla topraa verildi.

BABASI: KIZIMIN HçBR GÜNAHI YOKTU

Hacire Arcann babas Mehmet Akgül, kznn isiz olan damad Burhan Arca ile sorunlar olduunu söyledi. Akgül, Kzm 5 yldr salk sektöründe çalyordu. Eiyle sorunlar vard. Kzmdan sürekli kredi çekmesini istiyordu. ki gündür her yerde aryorduk. Batman polis tekilat ve savclardan ricam katilin bir an önce yakalanmas. Kzmn hiçbir günah yoktu. Olayn aydnlatlmasn istiyorum. Kocas sürekli kzmdan kredi çekmesini istiyordu. çok borçlanmt dedi.

Olayla ilgili balatlan soruturma kapsamnda polis, cinayeti iledii iddia edilen Burhan Arcnn yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git