Aracındaki fare trafikten etti!

Batman’da, aracına fare giren bir vatandaş, hayvanı yakalamak için aracının çeşitli yerlerine tuzak kurdu. 5 gündür aracını çalıştırmayan ve farenin tuzağa düşmesini uman talihsiz vatandaşın bekleyişi devam ediyor.

Haberler 08.11.2019 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda yaayan brahim Demir isimli vatanda, 5 gün önce aracna misafir alp yolculua çkt. Bu sürede misafirlerinin uyarsyla aracnn arka tarafndan fare sesinin geldiini örenen Demir, aracn yolun kenarna çekip durdurdu. Bir süre aracnn içinde arama yapan Demir, farenin sesini duymasna ramen bir türlü hayvana ulaamad. Evine dönüp fare tuza hazrlayarak aracnn çeitli yerlerine koyan Demir, otomobilini hayvann bulunmas için sanayiye götürdü. Sanayi esnafnn da yapt aramada sesin olduunu fakat hayvana ulaamadklarn belirtmesi üzerine çaresizce beklemeye balad. 5 gündür aracn çaltrmadan farenin tuzaa kaplmasn uman Demirin bekleyii devam ediyor.

5 gündür farenin çkmasn bekliyor

Otomobil sahibi brahim Demir, 5 gün önce aracna misafirlerin bindiini ve bagaj tarafnda fare seslerinin geldiini söylediklerini belirtti. Demir, Olay sonras aracn içinde fareyi aramaya baladm. Bulamaynca aracn içerisine tuzaklar kurdum. Birkaç gün bekledim, fare tuzaa yakalanmad mecburen sanayinin yolunu tuttum. Sanayide koltuklarn arkasna baktrdm yine çkmad. 5 gündür halen arabamn içinde gelip gidiyor. çkmasn bekliyorum, çok aknm dedi.

Ana Sayfaya Git