Aranan PKK'lı teröristin mektubu bulundu!

Annesinden bunları istemiş

Haberler 02.09.2018 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamanda PKK/KCKya yönelik soruturma kapsamnda tutuklanan ehriban Tunçun evinde, olu olduu tespit edilen ve çileri Bakanlnn Aranan Terörist Listesinde gri kategoride yer alan Zülfikar kod adl Yusuf Tunçun yazd mektup bulundu.

Adyaman Cumhuriyet Basavclnca, bir mermer oca antiyesini atee vererek, ihbar üzerine olay yerine hareket eden jandarma ekiplerinin bulunduu zrhl araca bombal saldr düzenleyen terör örgütü PKK/KCK mensuplarnn yakalanmas için balatlan soruturma kapsamnda tutuklanan ehriban Tunçun, çileri Bakanlnn Aranan Terörist Listesinde gri kategoride yer alan çelikhan nüfusuna kaytl Zülfikar kod adl Yusuf Tunçun (34) annesi olduu ortaya çkt.

ANNESNDEN STEDKLER

Tutuklanan Tunçun evinde yaplan aramalarda ise mektuplar ele geçirildi. Yaplan detayl incelemede mektuplar Tunçun aranan terörist listesinde gri kategoride yer alan olu Zülfikar kod adl Yusuf Tunçun yazd belirlendi. Mektuplarda teröristin, annesine acil olarak yiyecek, içecek, erzak, ar kesici ve antibiyotik ilaç göndermesini istedii ortaya çkt. Teröristin annesine yazd mektuplarda, ayrca Adyaman ve Kahramanmarata terör eylemleri yaptktan sonra Kandile gideceini ve orada örgütün sözde üst yönetiminde yer almaya çalacan belirttii örenildi. Öte yandan anne Tunçun terör örgütü PKKya para toplad da iddia edildi.

Ana Sayfaya Git