Asena Erkin'in direk dansına Işıl Reçber yorumu

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli ünlü futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin direk dansı fotoğraflarını sosyal medya aracı Instagram’a atmış ve yer yerinden oynamıştı. Bakın o fotoğraflara yine bir futbolcu eşi olan Işıl Reçber ne yorum yaptı?

Haberler 22.03.2015 - 19:14 Son Güncelleme : 22.03.2015 - 19:14

EMRE ATEŞ

>Bir sosyal medya aracı olan ve neredeyse tüm ünlülerin kullandığı Instagramda her gün ayrı bir magazin haberi çıkıyor. Her gün ayrı bir gündem yaratıyor Instagramda paylaşılan fotoğraflar, hatta öyle olmuş ki tek bir fotoğraftan sayfalarca haber yazanlar bile oluyor.

>Bu kez Fenerbahçeli ünlü futbolcu Caner Erkinin eşi Asena Erkin yaptı yapacağını. Instagrama direk dansı fotoğraflarını atarak gündemin birinci sırasına oturan Asenaya eski kaleci ve şu anda Lig TVde yorumculuk yapan Rüştü Reçberin eşi Işıl Reçberden sert bir yorum geldi.

>Türk futbolunun efsane ismi ve şu sıralar Lig TVde yorum yapan Rüştü Reçberin eşi Işıl Reçber, futbolcu eşlerinin ve sevgililerinin Bana hiçbir şey olmaz düşüncesiyle yanlışlar yaptığını belirterek, İstediğiniz arabaya binin, istediğinizi giyin ama kendinizi de geliştirmeyi unutmayın diye konuştu.

>Hürriyet Pazar ekibinin Işıl Reçber röportajında Asena sorusuna Direk dansını kadınlar spor olarak yapıyor ancak bunu yorum yaparak bir sosyal medya aracı olan Instagamda paylaşmak hiç doğru değil cevabını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır