Asker için dua edildi!

Batman'ın Sason ilçesinde, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen silah arkadaşları için 7. Jandarma Taburuna taziye ziyaretinde bulundu.

Haberler 22.12.2016 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

7. Jandarma Tabur Komutan Binba Özer Küçükuysal ve Jandarma Bölük Komutan Binba Ümit Sayeri makamnda ziyaret eden sivil toplum kurulularnn temsilcileri, Kayserideki terör saldrs dolaysyla jandarma tekilatna basal diledi.

Terör saldrsnda ehit edilen askerler için Kur-an- Kerim okuyarak dua eden Sason Yeni Mahalle Cami mam lhami Güngördü, teröristlerin asl hedefinin ülkenin birlik ve beraberliine darbe vurmak olduunu belirtti.

Askerlerin yannda olacaklarn kaydeden Güngördü, terörle mücadelenin sonunda biteceine olan inançlarnn tam olduunu söyledi.

PKKnn en fazla zarar Kürt halkna verdiini vurgulayan Güngördü, öyle konutu:

Terör örgütü PKKnn yapt saldrlardan dolay bölgemize yaplan yatrmlar olumsuz etkileniyor. Kürt halk artk PKKnn çirkin yüzünü görmeli ve onlara hiçbir suretle destek vermemelidir. Bizler Sason halk ve ilçedeki sivil toplum kurulular olarak devletimize sahip çkacaz. Polisimizin, askerimizin ve güvenlik korucularmzn yannda olacaz. Kayserideki hain saldrda hayatn kaybeden askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve tüm silahl kuvvetlerimize basal diliyorum.

Binba Küçükuysal da ehit edilen askerlerin kannn hiçbir suretle yerde kalmayacan, k artlarnda da operasyonlara devam edeceklerini kaydetti.

Küçükuysal, Vatandalarmzn destei ve Allahn izni ile terör örgütü PKK bu topraklardan kaznp atlacaktr. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git