Az daha ölüyordu!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir binanın dış cephe yalıtımı için kurulan iskeleden atılan demir parça, 11 yaşındaki çocuğun başına isabet etti. Ağır yaralanan talihsiz çocuk, hastanede tedavi altına alındı.

Haberler 16.09.2019 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiimiz Pazartesi günü Balar ilçesi Yenihal Caddesi üzerindeki bir apartmann önünde yaand. ddiaya göre, binann d cephesinin yaplmas için herhangi bir önlem alnmadan demir iskele kuruldu.

GÜVENL ALINMAYINCA

çiler herhangi bir güvenlik önlemi almadan çalrken 11 yandaki 7. snf örencini Hüseyin Taha Yeti de marketten alveri yaptktan sonra ayn binada bulunan evine gitmek için çkt. Bu srada iskelede çalan içilerin att demir parça, Hüseyin Taha Yetiin kafasna isabet etti.

YET ÖLÜMDEN DÖNDÜ

çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil salk ekipleri, yaral çocuu ilk müdahaleyi yaptktan sonra hastaneye kaldrd. Talihsiz çocuun durumunun ar olduu örenilirken, olayla ilgili balatlan inceleme sürüyor.

Yaknlar, iskelede herhangi bir güvenlik önlemi alnmadn ve sökülen parçalarn da geliigüzel atlmas sonucu çocuun yaralandn belirterek, sorumlularn en ar ekilde cezalandrlmasn istedi.

Ana Sayfaya Git