Bağlar'ın çehresi değişiyor

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, daha yaşanabilir ve estetik hale getirmek için ilçe genelinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kısa süre içerisinde halkın takdirini kazanan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Çalışmalarımızı her geçen gün daha geniş bir sahaya yayarak, Bağlar İlçemizi bir uçtan diğer uca, bayındır ve mamur hale getireceğiz" dedi.

Haberler 25.07.2019 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi engelliler, kadnlar, çocuklar ile ekonomik durumu elverili olmayan ailelere yönelik gerçekletirilen sosyal yardm projelerinin yan sra, Balarn bir ucundan dier ucuna gerçekletirilen altyap, park bahçe, temizlik ve dier bütün hizmetlerle, ilçenin makus talihi deiiyor. Baclar Mahallesinde bulunan Göletli Parkta balatlan yürüyü yollarnn boyanmas, banklarn yenilenmesi ve genel ihtiyaçlarn giderilmesi çalmalar, ilçe genelinde bütün parklara yaylacak.

Halkmz her eyin en iyisine layk

Vatandalarn rahat edebilmesi adna ilçe genelindeki parklara banklar ve yürüyü yollar yapmaya baladklarn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçe halknn her eyin en iyisine layk olduunu söyledi. Bakan Beyolu, lçemiz Baclar Mahallesi Yenihal karsnda bulunan, oldukça geni bir alan üzerine ina edilen Göletli Park, Diyarbakrn ilimizin ilk su park olma özelliine sahip. çinde kafeteryalar, büfe, yürüyü yollar ve oturma banklar olan Göletli Parktan balayarak, çalmalarmzn startn vermi bulunuyoruz. Bu kapsamda, bizler Göletli Park bata olmak üzere, ilçemiz snrlar dahilinde bulunan bütün parklarmzda bulunan yürüyü yollarn boyayp, vatandalarmzn rahatlkla istifade edebilecei banklar yerletiriyoruz dedi.

çalmalar üç aamal yaplacak

Göletli Parkn zemin kaplama çalmalarn tamamladklarn ve çalmalar kapsamnda, park bahçelerimizde bulunan yürüyü yollarna ilk olarak beton döktüklerini söyleyen Bakan Beyolu, Daha sonra Avrupa kauçukla döedik, ardndan ise, boya çalmalarmz balattk. Akrilik zemin kaplama çallarmz kapsamnda, Göletli park yürüyü yolunun yaklak bin 100 metrekaresinin boya çalmalar tamamland. Mavi ve mor renklerini, turuncu rengine boyayarak, renk bütünlüü de salam olduk. limizin en büyük mahallesi konumunda olan Baclar Mahallesinde bulunan ve yln yaklak 8 ile 9 ay, vatandalarmzn oldukça kalabalk bir ekilde faydaland parkmzdaki çalmalarmz, bir an önce tamamlayacaz. Adanmlk ruhuyla çktmz bu kutlu yolculukta, hizmet çtasn her geçen gün biraz daha yukarya çkaracaz. Bu iarla, çalmalarmz her geçen gün daha geni bir sahaya yayarak, Balar ilçemizi bir uçtan dier uca, bayndr ve mamur hale getireceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git