Bağlar'a ADEM'in 8'inci şubesi!

ADEM’in 8’inci şubesi Bağcılar’da hizmet vermeye başladı. Açılışı Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu yaptı.

Haberler 06.12.2019 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valilii Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf bünyesinde hizmet veren Aile Destek Merkezinin (ADEM) 8incisi Baclar Mahallesinde açld.

ADEM açlna, Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun ei Aye Güzelolu, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Baln ei Nesrin Bal ve Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, katld. Dualar okunarak gerçekletirilen açla çok sayda kadn ve çocuk da katld. Aye Güzelolu, Nesrin Bal ve Dürdane Beyolu, açltan sonra merkezi inceleyerek kadnlarla yaplan faaliyetler hakknda sohbet etti.

Bu merkez çok faydal sonuçlar verecek

ADEMlerin kadnlar ve çocuklar için önemli faaliyetlere imza attn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, Ümit ediyoruz ki burada çok faydal sonuçlar salayacak. Bata Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakan Vekilimiz Hasan Basri Güzelolu ve kymetli ei Aye Güzelolu olmak üzere projeyi gerçekletiren herkese teekkür ediyorum. nallah bu merkez insanlarmza heyecan ve ayn zamanda bir uygulamal mesleki eitim anlamnda katk salayacaktr. Yarnlarmzn umudu olan kadnlarmz da bu merkezlerden faydalanmaya davet ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git