Bağlar'a kadın eli değince!

Bağlar Belediyesince başlatılan temizlik kampanyası kapsamında kadın personeller sokaklarda temizlik yaptı.

Haberler 15.11.2019 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadnlarmzla el ele temiz çevre salkl yaam getirir sloganyla sokaklarda balatlan temizlik kampanyasna Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu da katld. Temiz ilçe imaj oluturmak istediklerini belirten Beyolu, temizlik çalmasyla vatandalara mesaj vermek istediklerini belirtti.

Balar ilçe Belediyesinin kadn çalanlar, Kadnlarmzla el ele, temiz çevre salkl yaam getirir sloganyla sokaklarda temizlik çalmas gerçekletirerek örnek bir davran sergiledi. Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, bu çalma ile vatandalarda çevreyi koruma ve temizlik bilinci oluturmak istediklerini söyledi.

Temizlik kampanyasna kadnlar katld

Merkez Balar lçe Belediyesi, yürüttüü temizlik kampanyalar ile ses getirmeye devam ederken, bu kez belediyenin kadn çalanlar sahaya inerek eski Balar olarak bilinen cadde ve sokaklar temizledi. Kaynartepe Mahallesi 258. sokakta gerçekleen çalmaya belediyenin birimlerinde görev yapan kadn çalanlar katlarak hem süpürge ile çöpleri toplad hem de çevrede yaayan kadnlar etkileyerek çevre ve temizlik bilinci oluturmaya çalt. Vatandalarn büyük ilgisini çeken temizlik çalmasna Balar ilçe Belediye Bakan Hüseyin Beyounun ei Dürdane Beyolu katlarak kadnlara öncülük etti.

Temiz bir Balar imaj oluturmak istiyoruz

Kadnlarmzla el ele, temiz çevre salkl yaam getirir sloganyla gerçekletirdikleri temizlik çalmasyla tüm vatandalara ve kadnlara baz mesajlar vermek istediklerini belirten Dürdane Beyolu, temiz bir Balar imaj oluturmak istediklerini söyledi. Beyolu, Kadnlarn içinde yer ald çalmalar baarya ular. Kadnlar azimlidir, çalkandr ve temizlik konusunda son derece hassastr. Bu kampanyay bu yüzden kadn arkadalarmzla beraber gerçekletirdik. Balarmzda çok ciddi bir temizlik sorunu var. Bu konuda bir hassasiyet oluturmak istiyoruz. Vatandalarmz cadde ve sokaklar kendi evleri gibi düünmelidir. te o zaman bu sorunu hep beraber aarz ve Diyarbakrn özüne, aslna, kültürüne layk bir kent haline geliriz diye konutu.

Konumalarn ardndan kadnlar ellerine aldklar süpürgelerle çevre temizlii gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git