Bağlar'a Kentsel Dönüşüm Zirvesi!

Diyarbakır Söz'ün gündeme getirdiği ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran Bağlar ilçesindeki kentsel dönüşümle ilgili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu Ankara'da temaslarda bulundu. Beyoğlu, Çevre ve Şehirçilik bakanlığı yetkilileriyle görüştü.

Haberler 19.07.2019 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ankarada çevre Ve ehircilik Bakanl Alt Yap Ve Kentsel Dönüüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgeni ziyaret etti. Görümede,Balarda yaplmas planlanan kentsel dönüüm ile ilgili bilgi al-verii yapld.

KENTSEL DÖNÜÜM START ALIYOR

çevre ve ehircilik Bakanl Alt Yap ve Kentsel Dönüüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, geçtiimiz günlerde beraberindeki bakanlk heyeti ile birlikte Diyarbakra çkarma yaparak kentsel dönüümün gündemde olduu Merkez Balar ilçesinde, Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ile birlikte incelemelerde buluntu. Görüve ve alandaki incelemelerden sonra Bakan Beyolunu makamnda ziyaret eden Gürgen, 5 yl içinde uygulanmas planlanan kentsel dönüümle ilgili açklamalarda bulunmutu.

BEYOLU ANKARA TEMASLARINDA

Bu kez Bakan Beyolu,Ankaradaki temaslar kapsamnda Genel Müdür Vedat Gürgeni bakanlktaki makamnda ziyaret etti. Görümenin ana gündemi, Balarda yaplmas planlanan kentsel dönüüm ile ilgili karlkl bilgi paylam,çalmalarda gelinen son nokta ve bundan sonra izlenecek yol haritas oldu.

LLER BANKASI GÖRÜMES

Belediyenin hayata geçirecei projeler ve hizmetler için önemli görümeler gerçekletiren Bakan Beyolu, ller Bankas Genel Müdürü Yusuf Büyük ile görütü. Genel Müdür Büyükün makamnda gerçekleen ziyarette krediler ve Avrupa Birlii Hibe Projeleri gibi önemli konular ele alnd. Scak ve samimi bir ortamda gerçekleen görümenin verimli geçtiini dile getiren Bakan Beyolu,yakn ilgisinden dolay ller Bankas Genel Müdürü Yusuf Büyüke teekkür etti.

Ana Sayfaya Git