Bağlar'a Millet Bahçesi geliyor

DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi'nce yeşil kuşak alanının 'Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi projesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan onay aldı.

Haberler 16.10.2019 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr heyetiyle görüen Bakan Kurum, kentte yaplacak çalmalar hakknda bilgi ald. Ziyarette, çevre ve ehircilik Bakan Murat Kurum, Balarda yaplacak projelere de tam destek verdii örenildi. Bakan Kurum ile bir araya gelerek, Millet Bahçesi, kentsel dönüüm ve çevre konularnda önemli ilerlemeler saladklarn ve kente yaplacak hizmetlerle ilgili söz aldklarna anlatan Beyolu, ziyarete ilikin unlar söyledi:

BALARA MLLET BAHçES

Sayn bakanmzdan, belediyemiz bünyesinde yer alan yeil kuak alanmzn millet bahçesine dönütürülmesi ve eski Balar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüümün hzlandrlmas sözünü aldk. Yine bakan beyin desteiyle belediyemiz bünyesine yeni temizlik araç ve gereçleri alnacak. Balarn inasna, kalknmasna, gelimesine ve temiz bir alan haline gelmesine büyük katk sunacak admlar atld. Bundan dolay hem heyecanlyz, hem de mutluyuz. Bu konuda rol modelimiz olan sayn cumhurbakanmzn öncülüünde hem gönül hem de hizmet belediyecilii yaparak ilgili bakanlklarmzn ve devletimizin ilgili kurumlarnn desteiyle kentimizi layk olduu hizmetlere kavuturacaz. Hepsi ile tam uyum içinde çalyoruz. Yeni hizmetlerimiz imdiden Diyarbakrmza ve Balarmza hayrl olsun.

Ana Sayfaya Git