Başak'a veda!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır’ın Lice İlçe Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Sinan Başak’ın tayini çıktı.

Haberler 23.05.2018 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Vali Yardmcl görevine atanan Kaymakam ve Belediye Bakan Sinan Baak, çalma arkadalar ve ilçe sakinleriyle vedalat. Personel ve ilçe sakinleri ile vedalatktan sonra bir açklama yapan Kaymakam Baak, Deerli çalma arkadalarm ve Liceli hemehrilerim, Aralk 2016 ylnda balam olduum Lice Kaymakaml ve ardndan Lice Belediye Bakanl görevimden bugün itibari ile ayrlyorum. Bundan sonraki görevime anlurfa Vali Yardmcs olarak devam edeceim.

LCEYE VEDA ETT

Licede göreve baladmz ilk günden bu yana devletimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olarak elimizden gelenin en iyisini yapma, kaymakamlk ve belediye olarak ilçemizde birlik ve beraberlii salama gayreti içerisinde olduk. Yaklak 1 buçuk yldr halka hizmet anlayyla çalarak ilçemizin tarihinde görülmemi yatrmlara, hizmetlere, yeniliklere hep birlikte imza attk. Bu süre zarfnda desteklerini ve sevgilerini esirgemeyen çalma arkadalarma gönülden teekkür ederim. Sevgili Liceli hemehrilerim, görev yaptm süre içerisinde gösterdiiniz sevgi ve güvenden dolay her birinize en içten teekkürlerimi sunar, her zaman Licenin hemehrisi olmaktan gurur duyacam bilmenizi isterim dedi.

Ana Sayfaya Git