Başkan Beyoğlu çalışanlarla bir araya geldi

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin yeni ek hizmet binasında belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek yapılacak hizmetler konusunda bilgi alış-verişinde bulunarak durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda Belediye Başkan yardımcıları Muhammed Akar ve Ferit Tutşi ile birim müdürleri hazır bulundu.

Haberler 29.08.2019 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sabah saatlerinde çalanlar ziyaret eden Bakan Beyolu, kendileriyle tek tek tokalaarak sohbet etti. çalanlar tarafndan scak bir ilgi ile karlanan Bakan Beyolu, daha sonra ksa bir toplant gerçekletirdi.

Balardaki her sokaa ve her eve hizmet götürmeye kararl olduklarnn altn çizen Bakan Beyolu, belediye çalanlarndan vatandalarla iç içe olmalarn ve sorunlarn iyi analiz ederek pratik çözümler gelitirmelerini istedi.

Görevlerimizi aksatmadan vatandamzn hizmetinde olalm

Balardaki her sokaa ve her eve hizmet götürmeye kararl olduklarnn altn çizen Bakan Beyolu, belediye çalanlarndan vatandalarla iç içe olmalarn ve sorunlarn iyi analiz ederek pratik çözümler gelitirmelerini istedi. Tek amaçlarnn Balar halkna hak ettii hizmetleri ulatrmak olduunu anlatan Beyolu,Bizim anlaymzda ve misyonumuzda hiçbir ayrm gözetmeden tüm vatandalarmz kucaklayarak onlara hizmet etmektir. Belediyelerin ii halka hizmet etmektir. Bunun dndaki iler bizim iimiz deildir. Nerede ne sorun varsa sorunu yaayan vatandamza ulaarak el birlii ile ksa zamanda ve pratik yöntemlerle çözeceiz. Vatanda dikkate almamak, sorunlarna ve taleplerine duyarsz kalmak kabul edilemez. Bu dorultuda her zaman için görevlerimizi aksatmadan vatandamzn hizmetinde olalm ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git