Başkan Kılıç’tan Kutlu Doğum mesajı

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kılıç, “Bu yıl ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ teması ile kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası’nın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm dünyaya ve İslam Alemi’ne huzur, barış ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Haberler 23.04.2017 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Kutlu Doum Haftas dolaysyla yaynlad mesajnda u ifadelere yer verdi, Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.), yeryüzünü ereflendiriinin 1446nc yldönümü idrak ediyoruz. Hz. Muhammed (S.A.V.), Yüce Allahn varln ve birliini gönülden tasdik etmeyi insanoluna tebli etmi, karanlklardan aydnl zulümden adalete; kin ve nefretten; efkat ve merhamete ulaacak yolun rehberliini yaparak tüm hayatn bu kutlu yola adamtr.

KUTLU DOUM

Cenab- Hakkn elçisi olarak Kuran- Kerimi tüm zaman ve meknlara hitaben insanla tebli eden Peygamber Efendimiz, akllara ve kalplere seslenerek güzel ahlak temelinde; bütün dünyaya huzur, bar ve kardelik mesajlar iletmitir. Onun evrensel öretileri, günümüzde insanlk için önemini ve deerini korumakta, gelecek için de ihtiyaç duyulan örnekleri içinde barndrmaktadr. Peygamberimiz, doumunun üzerinden geçen yaklak 14,5 asra ramen, sözleriyle tavsiyeleri, yaay ve hayat alglama biçimiyle tün insanla öüt vermitir. Bu anlamda bu yl Hz. Peygamber ve Güven Toplumu temas ile kutlanacak olan Kutlu Doum Haftasnn hayrlara vesile olmasn diliyor, tüm dünyaya ve slam alemine huzur, bar ve esenlik getirmesini temenni ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git