Babadan özür geldi!

DİYARBAKIR'da yolda yürüyen genç çifte saldıran ve güvenlik kamerası görüntüsünden kimliği belirlenerek tutuklanan Yekta Çiftçi'nin babası Nedim Çiftçi, "Çocuğumun bir hastaneye yatırılmasını talep ediyoruz. Yaşananlardan dolayı bütün kamuoyundan özür diliyorum" dedi.

Haberler 29.05.2017 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir lçesinde geçtiimiz günlerde yürüyen çifte saldrd gerekçesiyle gözaltna alnan 23 yandaki Yekta çiftçi, çkarld mahkemede, halk kin ve dümanla alenen tahrik etme suçundan tutukland. Yekta çiftçinin psikolojik rahatszl bulunduunu söyleyen babas Nedim çiftçi, olaylardan büyük üzüntü duyduunu belirterek herkesten özür diledi. Esnaf olan Nedim çiftçi, unlar söyledi:

Olum 2 yandayken geçirdii ateli hastalktan sonra, her ne kadar olgunlatysa da her zaman bir çocuk gibi hareket etti. Olumu hastaneye götürdüümde, doktorlar dikkat dankl tehisini koydular. Son zamanlarda olum bir depresyon yaad. Bir çok uraa ramen onu hastaneye götürmeye ikna edemedik. Bu olayn yaanmasndan dolay çok üzgünüz. çocuumun bir hastaneye yatrlmasn talep ediyorum. Yaananlardan dolay bütün kamuoyundan özür diliyorum dedi.

OLAYIN YAANDII GÜN KENDSN AZARLADIM

Olunun tutuklu bulunduu cezaevinde ziyarette gittiini ancak görüemediini anlatan Nedim çiftçi, Misafir bir kouta kalyormu, önümüzdeki günlerde tekrar ziyaretine gideceim dedi. Tutuklama kararna itiraz edeceklerini de belirten Nedim çiftçi, Olumu gözaltna alan polisler bile onun tavrn gördü. Eline kelepçe takld zaman olum gülümsüyordu. Kendisi iin farknda deil. Olayn yaand gün, neden böyle bir ey yaptn diye onu azarlamtm. çocuk ne yaptnn farknda bile deil. Hareketleriyle her eyiyle olum kendini belli ettiriyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git