Babasına kızdı kaçtı

Şanlıurfa'da 13 yaşındaki Halil'den haber alınamıyor

Haberler 12.07.2018 - 11:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAnn Akçakale ilçesinde, 8 Temmuzda i aramak için evden ayrlan ve ailesine anlurfaya gideceini söyleyen ve .ir daha kendisinden haber alnmayan Halil Öncel (13) bulundu. Öncelin babsna kzd için evi terk ettii ortaya çkt.

Akçakalenin Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde oturan, 3ü kz 4 çocuk sahibi Mehmet Emin Öncelin en büyük çocuu Halil, 8 Temmuz Pazar günü, i aramak için sanayi sitesine gitmek üzere evden ayrld. Bir süre sonra ailesini telefonla arayp, i bulamadn ve anlurfaya gideceini söyleyen Halilden bir daha haber alnamad. Polise kayp bavurusunda bulunan Mehmet Emin Öncel, hayatndan endie ettii olu Halilin bulunmasn istedi. Öncel, Aramadk yer brakmadk. Emniyete giderek, kayp bavurusunda bulundum. Yetkililerden bir an önce olumu bulmalarn istiyorum diye konutu. Halilin kz kardei Feride Öncel (5) de gözya dökerek, aabeyinin bulunmasn istedi.

BABASINA KIZIP EV TERK ETM

Buarada, Öncel, akam saatlerinde anlurfadaki Hurdaclar Sitesinde bulundu. çocuk ube Müdürlüü ekiplerince bulunan Öncel, yaplan ilemlerinin ardndan ailesine teslim edildi. Akçakale ilçesinde babas Mehmet Emin Öncelle tartt için evi terk ettii belirtilen çocuun otostopla anlurfaya geldii, burada kat ve hurda toplayanlarda i istedii srada medyadan Halili fotorafndan tanyan bir kiinin polise ihbaryla bulunduu ifade edildi.

Ana Sayfaya Git