Bağımlılar dehşet saçıyor.

Diyarbakır’da sokakta yaşayan, zihinsel engelli olan ve halk arasından Hiko olarak tanınan Hikmet Ulucan isimli genç, kimliği belirsiz uyuşturucu bağımlısı kişi yada kişilerce vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak darp edildi. Ölüme terk edilen ve vatandaşlar tarafından hastaneye götürülen Ulucan’ın yüzünde ve elinde oluşan yaralanmadan kaynaklı olarak dikiş atılırken bu vicdansızlığı yapanların yakalanması istenildi.

Haberler 08.07.2018 - 12:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil Yldz bamllklarla Mücadele Dernei bakan yardmcs Ahmet Ylmaz Diyarbakrda baml bireylerin darp ettii Hikmet Ulucan ile ilgi yazl bir açklama yapt.

SALDIRANLAR BAIMLILAR

Yeil Yldz Bamllklarla Mücadele Dernei Bakan YardmcsYlmaz açklamasinda Hikmet Ulucan gibi kiilerin ehrimizin deerleri olduunu,bunlarn kurunmasnn toplumsal bir görev olduunu, bir bakas tarafndan asla ve asla dokunulmamas gerektiine vurgu yaparak,ehrimizdeki uyuturucu bamllarnn meydan bo bulup bu tür olaylar yaptklarn,böyle savunmasz, kendilerine karlk veremeyen kiilere yönelik iddet,darp,tehdit,cinsel istismar yapabilmelerine frsat verilmemelidir.

Ylmaz:Emniyet güçlerinin olayn faillerini bir an önce yakalamalarn ve adli mercilere intikal etirmelerini umud ediyoruz.Madde bamls gençlerin Diyarbakr genelinde bu kadar rahat davranmalar bir zafiyet göstergesi olarak karmza çkmaktadr.Toplumun beklentisi bu tür olaylarn önlenmesi noktasnda güvenlik güçlerimizin vardiye atmalar, sokaklarda daha fazla mesai harcamalardr.Madde bamllarna kar asla ve asla tolerans tannmamaldr. Ylmaz:Biz bu olayn takipçisi olacaz diye ekledi.

Ana Sayfaya Git