Bağlar belediyesi deprem bölgesinde

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve beraberindekiler, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberler 27.01.2020 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu ve Salk Bakan Fahrettin Kocann deprem bölgelerindeki programlarna da katlan Beyolu, Diyarbakrn komu kent Elazn yaralarn sarmak için seferber olduunu söyledi. Depremi yaayanlarn acsn bir nebze olsun hafifletmek için seferber olduklarn belirten Beyolu, öyle dedi:

LK YARDIM MKANLARI

Hepimizin yüreini yakan olaydan hemen sonra buraya geldik. Hayat normale dönene kadar da buradan ayrlmayacaz. Aclarmz ortaktr. Et ve trnak haline gelen bir milletiz. Sayn Cumhurbakanmzn liderliinde yaralarmz saracaz. Milletinin yannda olan ve duygularna tercüman olan bir Devlet Bakanmz var. çileri Bakanmz, çevre ve ehircilik Bakanmz, dier bakanlarmz, milletvekillerimiz, belediye bakanlarmz ilk andan beri burada. çileri Bakanmz ile çevre ve ehircilik Bakanmz gece gündüz gayret sarf ediyor. Diyarbakr Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakan Vekilimiz tüm imkanlar seferber etti ve kendisi ilk andan beri burada süreci yönetiyor. Devlet ve millet dayanmasnn en güzel örneini sergiliyoruz.

Ana Sayfaya Git