Bağlar'a yeni imaj geliyor!

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, kullanılamaz hale gelen yolları yaptığı çalışmalarla modern görüntüye kavuştururken, bazı yerleşim yerlerinde de yeni yollar yaparak vatandaşların ulaşımdaki çilesine son veriyor.

Haberler 24.07.2019 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Körtepe Mahallesi Küme Evleri ve Karaibik mezrasnn yollar modern bir görüntü kazand. ehir içindeki yol bakm çalmalar kapsamnda da eyh amil Mahallesi 503. ve 505. Sokaklar arasnda yeni bir yol yapan Balar Belediyesi ekipleri Doktorlar Sitesi olarak bilinen bölgeyi Gulan Parkna balad. Balar Belediyesi, 2014 ylnda köy statüsünden çkarlarak belediyeye balanan d mahallelerin içindeki yollar yapmak için çalmalar younlatrd.

ehir içerisindeki yeni yollar

ehir merkezinde de yeni yollar yaplarak vatandalarn hizmetine kazandrlyor. Vatandalarn ikayetlerine konu olan yollarla ilgili çalmalara arlk veren Fen leri Müdürlüü, 5 yl önce çkan yasayla köy statüsünden çkarlarak belediyeye balanan d mahallelerin yan sra ehir içinde de hem yeni yollar yapyor, hem de mevcut yollarn eksiklerini giderek modern bir görüntüye kavuturuyor. Yaplan çalmalarda stabilize alt malzeme ve mucur kullanld. Karacada bölgesinde çkan bazalt talarn belediyeye ait tesislerde mucura dönütürülerek kullanld yol yapm ve bakm çalmalarnn k mevsimi balamadan önemli ölçüde tamamlanmas bekleniyor.

Hizmet almayan köy ve mahalle kalmayacak

Yaplan çalmalar zaman zaman yerinde inceleyerek Fen leri Müdürlüü ekiplerinden bilgi alan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Her zaman ifade ettiimiz gibi hizmet götürülmeyen köy ve mahalle kalmayacak. Hiçbir ayrm yapmadan tüm vatandalarmz hizmetle tantrmay amaçlyoruz. Halka hizmet hakka hizmet etmektir prensibi ile yola devam edeceiz dedi.

çalmalar kapsamnda Körtepe Mahallesi Küme Evleri ve Karaibik mezrasnn içindeki yollar modern bir görüntü kazand. Bu mahallelerde yaayan vatandalar, yaplan hizmetlerden dolay belediye yönetimine ve belediye çalanlarna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git