Bağlar’da altyapı hizmetleri sürüyor

Bağlar İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki kırsal yerleşim yerine daha yeni yollar kazandırdı. Molla Ali ve Karahan mahallelerinde vatandaşlar tarafından yeni yapıların inşa edildiği bölgeler yapılan çalışmalarla yol hizmetine kavuştu.

Haberler 02.09.2020 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, krsal bölgelerdeki yerleim yerlerine yeni yollar kazandrmaya devam ediyor. Pandemi sürecinde 45 kilometreyi bulan yeni yollar yaparak vatandalarn hizmetine sunan belediye ekipleri, Molla Ali ve Karahan mahallerinde vatandalar tarafndan ina edilen yeni yaplarn olduu bölgelere kullanl yollar kazandrd. ki mahallede ayrca olas sel taknlar ve doal afetlere kar beton boru döeme çalmas gerçekletirildi.

Krsal bölgelerde bulunan mahalle ve mezralarn tamamna olmak üzere 92 yerleim yerinde yeni yol yapma ve yol bakm çalmalarn sürdüren Fen leri Müdürlüü ekipleri, vatandalarn taleplerini yerine getirerek ilçede yolu olmayan yerleim yeri brakmamay hedefliyor.

Bakan Beyolu, ziyaretlerle gönüller kazanmaya devam ediyor

Belediye ekipleri ilçe merkezinde asfaltlama, kaldrm yenileme ve parke ta döeme çalmalarn sürdürerek yerleim yerlerinin yllardr ihmal edilen sorunlarn çözerken, Belediye Bakan Hüseyin Beyolu da vatandalarla bir araya gelerek gönüller kazanmaya devam ediyor. Alipnar Mahallesinde önce üç eve misafir olarak vatandalarla bir araya gelen Beyolu, ardnda mahalle sakinleri ve esnaflar ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Beyolunun bir dier dura Göçmenler Caddesi oldu. Esnafn yakn ilgisi ile karlanan Beyolu, vatandalarla sohbet ederek yeni tip korona virüs salgnna kar uyulmas gereken önlemlerle ilgili uyarlarda bulundu. Vatandalarn huzuru ve selameti için çaltklarn belirten Bakan Beyolu, Ekiplerimiz ilçemizin her karna hizmet götürüyor. Bizler de vatandalarmz ziyaret ederek dertleiyoruz, taleplerini yerine getiriyoruz. Milletimizin emanetine layk olmak için samimiyet ve gayretle mücadele ediyoruz. Rabbim bu yolda bizi mahcup etmesin. Biz milletimizin hayr duasna talibiz dedi.

Ana Sayfaya Git