Bahçeli adına Hatıra ormanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, Kırklar Dağı mevkiinde bulunan 210 dönüm arazi üzerinde şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidan dikimiyle Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı yapıyor.

Haberler 30.12.2021 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hatra ormann kurulaca alanda Orman letme Müdürlüü yetkilileri ve MHP l Yönetimiyle birlikte incelemede bulunan MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, Milliyetçi Hareket Partisi il tekilat olarak çok gururlu bir gün yaadklarn belirtti. Akasya aaçlarndan farkl tür aaçlara kadar Dr. Devlet Bahçeli Hatra Ormannda fidan dikimine baladklarn ifade eden Kayaalp, Daha önce dikilmi fidanlar da var. Onlarla beraber yaklak 10 bin fidan dikimi yapacaz ve nasip olursa her bir fidana bir ehidimizin adn vermeyi planlyoruz. Ocak ay bitmeden mevsim artlar uygun olursa inallah hatra ormann bitirmeyi planlyoruz. Fakat mevsim artlar izin vermezse bir iki ay içerisinde tamamen bitirip inallah vatandalarmzn hizmetine açm olacaz dedi.

TEMENNMZ DYARBAKIRLI VATANDALARIMIZIN FAYDALANMASIDIR

Diyarbakrda Dr. Devlet Bahçelinin olduu bir hatra ormann olmasnn kendilerini gururlandrdn kaydeden Kayaalp, Türk dünyasnn lideri olarak gördüümüz, partimizin genel bakan, liderimizin isminin tad bir ormann Diyarbakrda olmas bizi ayrca gururlandrmakta. nallah Diyarbakrl gençlerimiz ve buralarda gelip piknik yaptnda dolatnda, gezdiinde o kapdan geçeceklerdir, Devlet Beyin Diyarbakrda ismini göreceklerdir. Bütün temennimiz buradan Diyarbakrl vatandalarmzn faydalanmasdr. Daha önce çorak bir arazi olarak gözüken bu alann tamamnda aaç dikildiini, tamamnn bir ormana dönütüünü düünün. Ben kafamda canlandrdmda Diyarbakra yakan mükemmel bir ormanlk alan olacak inallah. Krklar Dann ayr bir önemi var. slam ordularnn Diyarbakrn Fethi esnasnda komutanlarn karargahn kurulduu yerde Krklar Dadr. Bu ayrca bizlere farkl bir gurur vermekte. Bunda emei geçen özellikle il Valisi Münir Karaloluna teekkür etmek istiyorum. Yine emei geçen Orman letme l Müdürü Metin Eratillaya çok çok teekkür ediyorum. Onlarn da katklar büyüktür. Kendilerine buradan ayrca minnettarz diye konutu.

Ana Sayfaya Git