Bakan Fakıbaba, oyuncak müzesinde çocuklarla buluştu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, farklı tarihlere ait yaklaşık bin çeşit oyuncağın sergilendiği Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi'nde çocuklarla bir araya geldi

Haberler 20.06.2018 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gda, Tarm ve Hayvanclk Bakan Ahmet Eref Fakbaba, farkl tarihlere ait yaklak bin çeit oyuncan sergilendii anlurfa Oyun ve Oyuncak Müzesinde çocuklarla bulutu.

Merkez Karaköprü Belediyesince enevler Mahallesinde oluturulan anlurfa Oyun ve Oyuncak Müzesinde, Türkiyenin yan sra çeitli ülkelerden her dönemin özelliklerini yanstan oyuncaklar bulunuyor.

Bahçesinde, farkl hayvan ile çizgi film kahramanlarnn figürlerinin yer ald müzede bulunan ve balarla toplanan yaklak bin çeit oyuncak, ziyaretçileri 1936 ylna kadar götürüyor.

OYUNCAK MÜZES

Kente özgü oyuncaklarn arlkl olduu müzeyi ziyaret eden Bakan Fakbaba, yakndan ilgilendii çocuklarla bir süre sohbet etti.

Bakan Fakbaba, müze hakknda Belediye Bakan Metin Baydilliden bilgi ald.

Müzeyi çocuklara kazandrd için Baydilli ve ekibine teekkür eden Fakbaba, anlurfa için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarndan kimsenin kukusunun olmamasn istedi.

Gda, Tarm ve Hayvanclk Bakan Fakbaba, çocuklarmzn hayali, gelecei oyuncaklardadr. Geçmiten günümüze kadar çocuklarn hayallerini güçlendiren, ufkunu açan oyuncaklar müzeye kazandran Karaköprü Belediyemizi yürekten kutluyorum. dedi.

Müzeyi gezen çocuklar ise burada elenceli vakit geçirmenin keyfini yaad.

Ana Sayfaya Git