Balkanlar'a kültürel akım

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinden Balkanlar’da Akademik ve Kültürel Miras Projesi.

Haberler 18.11.2019 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kültür Bakanl tarafndan desteklenen ve dareci ve Bürokratlar Birlii Dernei tarafndan yürütülen Balkanlarda Akademik ve Kültürel Miras Projesi tantm toplants Ankarada yapld.

Belediyeler Birliinde yaplan toplantda proje ile ilgili bir açklama yapan dareci ve Bürokratlar Birlii Dernei Genel Bakan Yücel Can, dernein 2009 ylnda kurulduunu belirterek, insana hizmette snr tanmadklarn ve geçmilerine bal olduklarn söyledi.

KÜLTÜREL MRAS

Can, nsann olduu yerde biz varz, önyargmz yok. Terörün, darbenin, savan her zaman olduu gibi karsndayz. Bizim ruhumuz Bedirden balar, Malazgirtten, çanakkaleye, stiklal Harbine, oradan Selçuklu ve Osmanlnn devam olan, slam aleminin ve mazlum corafyann umudu olan Türkiye ye; bar ve huzur için Frat Kalkanna, Zeytin Dalna, Bar Pnar Harekatna kadar devam eder. Biz de her zaman kaytsz ve artsz olarak vatan, bayrak, mukaddesat için devletimizin yannda yer alrz dedi.

dareci ve Bürokratlar Birlii Dernei olarak Makedonya, Bosna, Kazakistanda paneller düzenlediklerini belirten Yücel Can, bugün de ayn ekilde Balkanlarda Akademik ve Kültürel Miras Projesi ile yollarna devam ettiklerini söyledi.

Proje Koordinatörü Prof. Dr. Özcan Güngör ise çalmalar hakknda katlmclara bilgiler verdi.

Ana Sayfaya Git