Balon turizmi!

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör, kentte balon turizmine yönelik çalışmalara başladıklarını belirtti.

Haberler 03.01.2018 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MARTOD Bakan Özgür Azad Güngör, turizm alanndaki çalmalara ilikin açklamalarda bulundu. zmir Travel Turkey Fuarna katldklarn anmsatan Güngör, turistler açsndan tarihi deere sahip kenti en iyi ekilde tanttklarn söyledi. MARTOD olarak çok güzel tepkiler aldklarn ifade eden Güngör, Profesyonellerin oluturduu bir fuard biliyorsunuz, uluslararas bir fuard. Nisan aynda gelecek çok önemli turlarmz olacak.

BALON TURZM

Ciddi bir talep aldk. Beklentimizin çok üstünde geçti o açdan çok iyi ve olumlu geçtiine inanyorum. Mardinde bir sürü tarihi yer açld ve bunlar dnda açlmasn beklediimiz kalemiz de var. Antik ehir Daramz ve kalemizde aktif hale gelirse ciddi bir potansiyelin olacan düünüyorum dedi.

Balon turizmi ile ilgili izinlerin alndn anlatan Güngör, Balon turizmini Mardinde önümüzdeki sezon faaliyete sokup, Mardinden balayp, Midyata Dara alt içi ehre ve Mardin Kalesinde tur atma frsat olabileceini düünüyorum. Olaylar yaanmad takdirde büyük bir turizm potansiyeli bizi bekliyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git