Baran ve Şimşek ailesinin sevinci!

Diyarbakır'ın eşraflarından Baran ve Şimşek ailesinden Ali Baran, Emine Şimşek'le Altındağ Dinlenme Tesislerinde organize edilen mühşemel düğünle dünya evine girdi.

Haberler 23.09.2019 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn önde gelen iki ailesinin mutlu günü, Güneydounun en büyük ve kolonsuz düün salonu olan Altnda çok Amaçl Düün ve Konferans Merkezinde gerçekleti. adam Ali Baran, Emine imek ile düzenlenen muhteem düünle, dünya evine girdi.

ALTINDA DNLENME KOMPLEKSNDE MUHTEEM DÜÜN

Altnda Dinlenme Kompleksi içinde yer alan çok Amaçl Düün ve Konferans Merkezi yine önemli bir düüne ev sahiplii yapt. Diyarbakrda önemli yatrmlara imza atan Baran ve imek ailelerinin çocuklar muhteem bir düünle hayatlarn birletirdi.

DÜÜNE SEçKN DAVETLLER KATILDI

Ali Baran ve Emine imek çiftinin düün törenine, Kayapnar Kaymakam Ünal Koç, Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Bakan Aziz Odaba, kamu kurum ve kurulularnn müdürleri, Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetiminde faaliyet yürüten i adamlar, Diyarbakrl sanayiciler ve çok sayda seçkin davetli katld. adam ve aratrmac yazar Mehmet Ali Altnda da düüne gelerek Baran ve imek, ailelerini tebrik etti.

Gece geç saatlere kadar süren düün töreninde davetliler halaylar eliinde gönüllerince elendi. UZAY HABER TV ve Diyarbakr Söz Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ana Sayfaya Git