Başıboş köpek dehşeti

VAN'da evinin önünde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Hülya Sarıbulak bacaklarından yaralandı. Eşi tarafından güçlükle köpeklerin arasından kurtarılan Sarıbulak, hastaneye kaldırıldı.

Haberler 02.11.2016 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dün Sabah saatlerinde, abaniye Mahallesindeki evinden ekmek almak için çkan Hülya Sarbulak, bahçede bulunan babo 10 köpein saldrsna urad. Bir anda etrafn saran köpekler tarafndan srlarak yerde sürüklenen Sarbulakn çlklar üzerine evde bulunan ei Ahmet Sarbulak tüfeini alarak dar çkt.

HAVAYA ATE AçTI

Einin köpekler arasndan kurtulmak için çaba gösterdiini gören Ahmet Sarbulak, köpekleri korkutmak için havaya ate açt. Buna ramen Hülya Sarbulak srmaya devam eden köpekleri sopayla vurarak uzaklatran Ahmet Sarbulak, yaknlarnn yardmyla eini hastaneye kaldrd.

KÖPEKLER YÜZÜNDEN EVMZDEN çIKAMIYORUZ

Köpeklerin bacaklarn srarak yaralad Hülya Sarbulaka hastanede ilk müdahalenin ardndan kuduz as yapld. Köpeklerin mahallede büyük bir sknt olduunu belirten Ahmet Sarbulak, yetkililerden babo köpeklere çare bulmasn istedi.

Tedavisinin ardndan taburcu edilerek evine dönen Hülya Sarbulak, saldrnn okunu üstünden atamadn ve çok korktuunu söyledi. Köpekler yüzünden evden çkamadklarn, çocuklarnn korkuyla okula gidip geldiini belirten Sarbulak, köpeklerin kendileri için büyük tehdit oluturduunu ve yetkililerin sorunu çözmesini istedi.

Ana Sayfaya Git