Başkan Kılıç, yaşlı çifti ziyaret etti

Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Mahfuz ve Saliha Bitirmiş çiftini evlerinde ziyaret etti.

Haberler 24.03.2017 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi, yal, hasta ve kimsesiz ailelere yardm eli uzatyor. Kayapnar Kaymakam ve Kayapnar Belediyesi Bakan Mustafa Klç, 7 yl önce Hazro lçesinde yaanan Heyelan sonucu Diyarbakra göç eden 73 yandaki Mahfuz Bitirmi ve ei 72 yandaki Saliha Bitirmii evinde ziyaret etti.

YALI çFTE ANLAMLI ZYARET

4 olu ve 2 kz olan Bitirmi çiftini ziyaret eden Bakan Klç, yal çiftle yakndan ilgilendi. Sorunlarn ve skntlarn dinleyen Bakan Klç, yal çiftin evindeki eksikliklerin giderilmesi yönünde talimat verdi. Bakan Klç ayrca, yatalak ve hasta olan 73 yandaki Mahfuz Bitirmiin tedavisinin salanmas için Evde Bakm Hizmeti ekibine talimat verdi.

DEVLET OLARAK YANLARINDAYIZ

Bakan Klç, Devlet olarak her zaman yal ve kimsesiz vatandalarnn yannda olduklarn ifade ederek, Bizim için geleceimiz çocuklar nasl önemli ise, yallar ve bakma muhtaç yallarmz ve vatandalarmz da o kadar önemlidir. Zaman zaman bu insanlarmz ziyaret ederek, sorunlarn ve skntlarn dinliyoruz. Varsa eksikliklerini gideriyoruz. Bu yal çiftimiz ile ilgili olarak her türlü destei ve yardm yapacaz. Evde bakm hizmetleri birimimiz tarafndan Bitirmi çiftinin her türlü bakm yaplacaktr. Ayrca kendilerine Vakfmz araclyla da maa balanacaktr. Devlet olarak, her zaman onlarnda yanndayz diye konutu.

ALLAH DEVLETMZ BAIMIZDAN EKSK ETMESN

Mahfuz Bitirmiin ei Saliha Bitirmi, Bakan Klçn yapt ziyaretten dolay memnuniyetini dile getirerek, 4 olum ve iki kzm var. Ancak, kimse bize yardm etmiyor. Komularmzn yardm ile Kayapnar Belediyesinden destek istedik. Saolsun Sayn Bakan bizi ziyaret ederek, onurlandrd. Bize önem verdii ve destekte bulunduu için teekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git