Başkan'dan resmi nikah

Hani İlçesi Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, ilk kez bir çiftin nikahını kıydı. İlçede resmi nikahı yaygınlaştırmak için kampanya başlatan Yazıcı, bundan sonra tüm nikahları bizzat kıyacağını açıkladı.

Haberler 06.02.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani lçesi Belediye Bakanlna kayyum olarak atanan Kaymakam aban Arda Yazc, göreve geldikten sonraki ilk nikahn kyd. Krmz cübbe giyerek 23 yandaki Muzaffer ve 21 yandaki irin Tarhan çiftinin nikahn kyan Yazc, nikah defterini ise geline verdi. Hani Belediyesi Toplant salonunda gerçekleen nikah töreninin ardndan evlilik cüzdann gelin irin Tarhana veren Yazc, genç çifte mutluluklar diledi.

BAKAN NKAH KIYDI

Yazc Hani lçesine bal Kuyular Mahallesinde oturan Muzaffer ve irin Tarhan çiftine günün ansna çeyrek altn ve mutfak çeyiz seti hediye etti. Nikah töreni öncesi ksa bir konuma yapan Belediye Bakan aban Arda Yazc,Her baarl erkein arkasnda bir kadn vardr dedi.

Belediye Bakan Yazc ayrca ilçede resmi nikah yaygnlatrmak için bir kampanya balattklarn duyurdu. Bundan sonra bavuru yapan herkesin nikahn bizzat makamnda kyacan belirten Yazc, evli olup resmi nikah olmayan vatandalar kampanyaya katlmaya davet etti.

Ana Sayfaya Git