Batman Belediyesinde 4 dilde lokumlu karşılama

Batman Belediyesine gelen vatandaşlara Türkçe, Kürtçe, İngilizce ve Arapça "Hoş geldiniz" yazılı lokumlar ikram ediliyor.

Haberler 15.03.2017 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardmcs Ertu evket Aksoyun, belediyede hayata geçirdii uygulama ile vatandalar üzerinde Türkçe, Kürtçe, ngilizce ve Arapça Ho geldiniz yazl lokumlarla karlanyor.

Aksoy, Batmann misafirperver insanlarn yaad ve kozmopolit yapya sahip bir kent olduuna iaret etti. Bu nedenle belediyeye gelen vatandalar üzerinde Türkçe, Kürtçe, ngilizce ve Arapça Ho geldiniz yazl lokumlarla karladklarn söyleyen Aksoy, gönlü zengin insanlar en güzel ekilde karlamann görevleri olduunu ifade etti.

4 dilde lokumlu karlama

Aksoy, Batman gönlü zengin, misafirperver, kadirinas, iyi yürekli insanlarn yaad bir kent. Böylesi misafirperver bir kentin insanna bizler de sembolik de olsa karnca kararnca bir jest yapmak istedik. diye konutu.

Aksoy, konumasn öyle sürdürdü:

Eer vatandalarmz bu ikram karsnda biraz gülümsüyorsa, azlar tatlanyorsa bu bizim için mutluluktur. Bu lokumlar belediyemize gelen vatandalarmza ikram ederken unu söylemek istiyoruz; siz buraya sadece ilerinizi görmek için gelmiyorsunuz. Sizler ayn zamanda bizim misafirimizsiniz.

Vatandalardan Davut Temel de belediyede gördükleri uygulama karsnda ardklarn aktararak, belediye yönetimine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git