Batman Belediyesinden ücretsiz internet hizmeti

Batman Belediyesi, vatandaşların bilgiye ulaşmalarını, sosyal medyada rahat bir şekilde gezinmelerine olanak sağlamak ve öğrencilerin ev ödevlerine yardımcı olmak amacıyla Vali Hulusi Şahin tarafından Batman’ın 10 ayrı noktasına ücretsiz Wi-Fi sisteminin kurulumu gerçekleştirildi.

Haberler 02.12.2020 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Belediyesi, vatandalarn bilgiye ulamalarn, sosyal medyada rahat bir ekilde gezinmelerine olanak salamak ve örencilerin ev ödevlerine yardmc olmak amacyla Vali Hulusi ahin tarafndan Batmann 10 ayr noktasna ücretsiz Wi-Fi sisteminin kurulumu gerçekletirildi.

Sosyal belediyecilik gerei vatanda ve örencilerden gelen talepleri yantsz brakmayarak konu hakknda fizibilite çalmasnn arndan Batmann 10 farkl noktasna monte edilen ve 7den 77ye tüm vatandalarn ücretsiz olarak yararlanaca ücretsiz internet hizmeti verilmeye baland. Yaplan hizmetin oldukça anlaml olduunu belirten vatandalar, Batman Belediyesinin ücretsiz olarak sunduu Wi-Fi internet hizmetini oldukça anlaml buluyoruz. Zaman zaman internetimiz bitiyor. Pandemi nedeniyle birçoumuz yaknlarmzn evlerine gidemiyoruz. Bu nedenle görüntülü olarak görümelere rabet artt. Bizler de kstl internet hizmetinden çou zaman faydalanamyoruz. Ayrca iitme engelli vatandalarmz için de büyük kolaylk olacak çünkü onlar iaret dili ile görüntülü iletiim kuruyorlar. Bu hizmeti veren bata Batman Valisi Hulusi ahin olmak üzere belediyemize teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git