Batman'dan Halep'e un!

Batman'dan Halepli mazlumlara iletilmek üzere Hatay'a 2 tır un gönderildi.

Haberler 29.12.2016 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HH Batman nsani Yardm Dernei ile Memur Sendikalar Konfederasyonu (Memur-Sen) Batman ubesince balatlan Suriyeye acil un kampanyas kapsamnda, sava madurlarna ulatrlacak unlarn yüklü olduu 2 tr uurlama programnda konuan HH Batman nsani Yardm Dernei Bakan Hüseyin ansi, büyük maduriyet yaayan Suriyelilere kar kaytsz kalamayacaklarn söyledi.

Daha önce de Suriyelilere ulatrlmak üzere 3 tr un gönderdiklerini anmsatan ansi, imdi de 2 tr dolusu un göndermenin mutluluunu yaadklarn aktard.

NSAN YARDIM

Birçok ülkenin sava uçaklarnn bomba yadrd, ar k koullarnda zor artlar altnda yaam mücadelesi veren Suriyelilere yardm etmeye devam edeceklerini aktaran Hüseyin ansi, unlar kaydetti:

HHnn Suriyeliler için ekmek üreten Reyhanl ve Kilis koordinasyon merkezleriyle, Suriye içindeki mobil frnlarda un yokluu yüzünden ekmek üretimi durma noktasna gelmitir. Türkiyenin dört bir yannda kampanyalar balatlmas sayesinde ekmek üretimi tekrar balad. Bizler de Batmanda bu kampanyay balatarak, ensar olmaya devam edeceiz.

Hayrseverlere yardm yapmalar çarsnda bulunan ansi, Bata Halepten tahliye edilenler olmak üzere yeni kurulacak yerleim bölgeleri için acil yaam çadrlar ve temel gda maddelerine ihtiyaç duyulmaktadr. dedi.

Ana Sayfaya Git