Batman'ın haritasının 'Yarasa Adam' şeklinde değişmesini istiyorlar

BATMAN il sınırlarının, çizgi roman karakteri 'Batman'in (Yarasa Adam) logosu şeklinde değiştirilmesi için sosyal medyada başlatılan kampanya, ilgi görüyor.

Haberler 01.08.2018 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kemal Atakan Krca, Batman il snrnn, ünlü çizgi roman karakteri Batmanin (Yarasa Adam) logosuna göre yeniden düzenlenmesi için uluslararas kampanya platformu change.orgda kampanya balatt. Sonuçlar Batman Valiliine gönderilecek kampanyaya u ana kadar 2 binden fazla kii destek verdi. Daha önce de Batman Belediye eski Bakan Hüseyin Kalkan, kentin isim hakk için Batman filminin yapm irketine kar dava giriiminde bulunmu ve kentin ad yurt dnda büyük ilgi çekmiti.

Kampanyaya destek verenlerden Muhammet Kaya, giriimin Batmann tantm açsndan önemli olduunu belirtti. Muhammet Kaya, Sosyal medyada imza kampanyasna destek verdim. Haritann çizgi roman karakteri Batmanin logosuna dönümesini olumlu karlyoruz. Batman ve tantm için bir frsattr. Bunun için imza kampanyasna destek verdim dedi.

Kentin adnn yabanc ülkelerde ilgi çektiini belirten Sedat Karabulut ise Daha önce Batman isminden dolay dönemin Batman Belediye Bakan isim hakk nedeniyle bir dava giriiminde bulunmutu. Parayla kyaslanmayacak bir reklama dönütü. Kampanya güzel ama haritann deieceinden umudum yok. Batman için güzel bir tantm kampanyas oldu diye konutu.

Batmann il snrnn dünyann en çok tannan çizgi roman karakterlerinden Batmanin (Yarasa Adam) logosuna göre yeniden düzenlenmesinin kentin tantmna büyük katk salayacan belirten Yusuf Dola ise Batmanda zaten Yarasalar diye Petrolspor taraftar var. Bence kampanya mantkl, haritann deimesi için imza kampanyasna destek veriyorum. Böyle bir deiiklik olmasa bile en aznda Batmann bir reklam oldu. Kampanyay düzenleyeni kutluyorum. O kampanyada imdiden 10 bin imza topland. Kampanyay destekleyenler, kentin haritas Batman logosu eklinde düzenlenirse, turizmin canlanacan düünüyor ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git