Bayrağı enkazda bırakmadı!

Sürsürü Mahallesi'nde yıkılan binanın balkonundaki Türk bayrağı, itfaiye erleri tarafından alındı. İtfaiye eri Yasin Yılmaz "Ezilmesin, büzülmesin, toprağın altında kalmasın diye bayrağımızı oradan hemen almak istedik" dedi.

Haberler 27.01.2020 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda depremin ardndan yklan bir binann balkonundaki Türk bayra, ekiplerce bulunduu yerden alnd.

çalmalar srasnda deprem nedeniyle yklan bir binann balkonunda Türk bayran gören iki itfaiye eri, hassasiyet göstererek harekete geçti. tfaiye erleri, balkona çkarak Türk bayran asl bulunduu yerden ald.

- Bayramz, zarar görmesin diye balkondan aldk

stanbul Büyükehir Belediyesi itfaiye ekibinde yer alan Yasin Ylmaz, depremin meydana geldii ilk geceden bu yana çaltklarn söyledi.

Kendileri için en önemli eyin enkazda kalanlarn sa çkarlmas olduunu belirten Ylmaz, bunun için saniyelerle yartklarn ifade etti.

çalrken, gözümüze balkondaki Türk bayra çarpt. Sayn Bakanmz Süleyman Soylu da görmütü. diyen Ylmaz, unlar kaydetti:

Bayramz, zarar görmesin diye balkondan aldk. Bizim için çok deerli ve onur verici bir bayramz var. Ezilmesin, büzülmesin, topran altnda kalmasn diye onu oradan almak istedik. Kahramanmara itfaiye ekibinden arkadamzla yukar çktk, bayramz aaya indirdik. Katlayp gösümüze koyduk. çünkü biz bunun için yayoruz.

Kahramanmara Belediyesi itfaiye ekibinden Enes Bayraktar da Bayrak denildii zaman bizim için akan sular durur. diye konutu.

Ana Sayfaya Git