Bayram hareketi!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Diyarbakır’da bayram hareketliği başladı. Tarihi Sur ilçesinde bulunan esnaf hareketlilikten memnun.

Haberler 07.08.2019 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kurban Bayramna sayl günler kala Diyarbakrda bayram hareketlilii balad. Özellikle vatandalarn alverite urak yeri olan tarihi Sur ilçesinde bayram hareketlilii ilçeyi eski canl ihtiamna kavuturdu. Sur i yeri bulunan esnaf da yaanan hareketlilikten memnun.

100 kilogram badem ekerimiz

Sur esnafndan brahim Yalaz, Diyarbakrda yaayan vatandalarn bayramn tebrik ettiini söyledi. Esnaf Yalaz, hareketliliin baladn belirterek, Cuma, cumartesi günü müterilerimiz daha da kalabalk olacak inallah. En çokta Diyarbakrmz badem ekerimizi çok istiyor, onu çok seviyorlar. Haftalk 100 kilogram badem ekeri satyoruz. En çok badem ekerlerimizi alyorlar, drajelerimizi ve Diyarbakrda kendi imalatmz da üretilen lokumlarmz alyorlar. Fiyatlarmz iyidir, standart bir fiyattr. Pahal deildir, uygundur. Sur içini tercih etsinler muhakkak burada ucuza alrlar dedi.

Ennaf haraketlilikten memnun

Bayram hareketliliinden memnun olan esnaf Enes Gündüz ise genelde badem ekeri yaptklarn söyledi. Badem ekerinin doal olduunu, onlar tavsiye ettiklerini ifade eden esnaf Gündüz, ekerlerdir onun dnda kuru yemi ve lokum çeitleridir. Kahve bal bana, bayramda olmazsa olmazlardan biri kahvedir. Sur artk toparlanyor eskiye nazaran. Tabi alveri dediimiz zaman Diyarbakrda olmazsa olmaz Balkçlarbadr diye konutu.

Ana Sayfaya Git