Bayram öncesi ödemeler!

Devlet ve bağlı müesseselerinde çalışan işçilere bu yıl ek ödemenin birinci yarısı 9 Ağustos'ta, diğer yarısı da 13 Aralık'ta yapılacak.

Haberler 03.08.2019 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, emeklilere bayram ikramiyelerinin 8 ve 9 Austosta ödeneceini bildirdi. Devlet ve bal müesseselerinde çalan içilere bu yl ek ödemenin birinci yars 9 Austosta, dier yars da 13 Aralkta yaplacak

çLERN EK ÖDEMELER

Resmi Gazetede yaymlanan Cumhurbakan kararna göre, Devlet ve Ona Bal Müesseselerde çalan çilere lave Tediye Yaplmasna ilikin 6772 sayl Kanun kapsamna giren kurumlarda çalan içilere ek ödemenin tarihleri belli oldu. Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann imzasyla yaymlanan kararla, kamu içilerine bu yl verilecek ilave tediyenin birinci yars 9 Austosta, ikinci yars ise 13 Aralkta gerçekletirilecek.

EMEKL KRAMYELER

Bakan Selçuk, yapt yazl açklamada, Kurban Bayram dolaysyla 12 milyonu akn emekliye bayram ikramiyesi ödeneceini belirterek, u bilgileri verdi: Emeklilerimize bayram ikramiyelerini 8 ve 9 Austosta ödeyeceiz. kramiyeler SSK kapsamnda olanlara 8 Austos, Ba-Kur ve Emekli Sand kapsamnda olanlara ise 9 Austosta ödenecek. 12 milyon 142 bin kiiye ödenecek toplam ikramiye miktar yaklak 10 milyar 800 milyon lira olacak.

Selçuk, emeklilerin yannda olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, çalarak ülkemizin kalknmasna katk sunan, üreten, aln teri döken, ülkemizin her bir karnda emei ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayrl, uurlu olmasn diliyorum. Aileleri ile birlikte hayrl bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git