Bayramda hava yağışlı

Ramazan Bayramı tatilinde Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, İç Ege ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde öğleden sonraları kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişleri tahmin ediliyor.

Haberler 01.06.2019 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ramazan Bayram tatilinde ülke genelinde havann parçal ve az bulutlu olaca tahmin edilirken, Karadenizin iç kesimleri, ç Anadolunun kuzeyi, ç Ege ile Dou Anadolunun kuzeydou kesimlerinde öleden sonralar ksa süreli ve yerel gök gürültülü saanak geçileri bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüünden edinilen bilgiye göre, yurt genelinde etkili olan scak hava dalgas 9 günlük Ramazan Bayram tatilinde de özellikle iç ve dou bölgelerde kendisini hissettirecek. Hava scaklklar Marmara, Ege ve Bat Akdenizde mevsim normalleri civarnda, dier bölgelerde normallerin üzerinde seyredecek.

Ülke genelinde tatil süresince havann genellikle parçal ve az bulutlu geçmesi beklenirken, Karadenizin iç kesimleri, ç Anadolunun kuzeyi, ç Ege ile Dou Anadolunun kuzeydou kesimlerinde öleden sonralar ksa süreli ve yerel gök gürültülü saanak geçileri olabilecei tahmin ediliyor.

Nüfus younluunun artaca Ege ve Akdeniz ky kesimlerinde bu sürede ya öngörülmüyor. Bu bölgelerde havann genellikle az bulutlu ve açk geçecei tahmin ediliyor.

Baz merkezlerde hava durumu

Arefe günü ve Ramazan Bayram süresince Ankarada havann genellikle az bulutlu, öle saatlerinden sonra parçal ve çok bulutlu olmas bekleniyor. Kentte ksa süreli gök gürültülü saanak geçileri tahmin ediliyor. Bakentte en yüksek hava scaklklar 28-31 derece civarnda olacak.

stanbulda ya beklenmezken, hava genellikle az bulutlu olacak. Öleden sonralar parçal bulutlu hava tahmin edilirken, en yüksek hava scaklklarnn 26-28 derece civarn bulmas öngörülüyor.

zmirde de ya beklenmiyor. Havann az bulutlu ve açk geçecei, en yüksek hava scaklklarnn 30-32 derece civarnda seyredecei tahmin ediliyor.

Antalyada Arefe günü ve Ramazan Bayram süresince ya beklenmezken, havann az bulutlu ve açk geçmesi, en yüksek hava scaklklarnn 27-29 derece civarnda olmas öngörülüyor.

Anadolu Ajans web sitesinde, AA Haber Ak Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yaymlanmaktadr. Abonelik için lütfen iletiime geçiniz.

Ana Sayfaya Git