Bazaltan asfalt

AK Partili merkez Bağlar ilçe Belediyesince Karacadağ eteklerinden çıkarılan bazalt taşından üretilen asfaltın cadde ve sokaklara serimi yapılıyor.

Haberler 06.12.2019 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediyeden yaplan açklamaya göre, Körtepe Mahallesinde bulunan Asfalt Plenti ve Krma Eleme Tesisinde üretilen asfalt hem kent merkezinde hem de krsal mahallelerde ulamn kolaylatrlmas için kullanlyor.

Cadde ve sokaklarn yan sra resmi kurumlara ait alanlarda da asfaltlama çalmalar yapan belediye, eski havaliman yerlekesinde bulunan l Emniyet Müdürlüü ek binasnn bulunduu alanda da çalma yürüttü.

ASFALT DÖKÜLMEYE BALANDI

Konuya ilikin deerlendirmede bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çalmalarn hzla sürdüünü belirterek, Milletimizin huzuru ve güvenlii için mücadele veren emniyet mensuplarmzn, vatandalarmza hizmet verdii alan asfaltlayarak modern bir görünüm kazandrdk. Kendi üretimimiz olan asfaltla kurum ve kurulularn ihtiyacn karlamaya devam edeceiz. dedi.

Diyarbakrn tamamnn ihtiyacna cevap verecek kadar asfalt üretimi yapacaklarn aktaran Beyolu, ilçe genelinde ve talep dorultusunda kentin dier bölgelerinde scak asfalt çalmalarnn devam edeceini aktard.

Ana Sayfaya Git