Bebek kaçırma girişimi

Batman merkezde gündüz vakti, evinin önünde kaçırılmaya çalışılan bir buçuk yaşındaki Miran bebek, annesinin çabasıyla son anda kurtarıldı.

Haberler 10.07.2018 - 12:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman merkez Hilal Mahallesinde, gündüz vakti, oturduklar evlerinin önünde, kaçrlmaya çallan 1,5 yandaki Miran Erzik, annesinin çabas ve mücadelesi sonucu son anda kurtarld.

Edinilen bilgilere göre olay bugün saat 12.30 sralarnda Hilal Mahallesi Palmiye Caddesi üzerinde bulunan bir evin önünde yaand.

Bir buçuk yandaki Miran Erzik isimli bebein sokakta oynarken kaçrlmak istendiini belirten görgü tanklar, kaçrmaya çalan ahs tanmadklarn, Miran bebei kaçrmaya çal ahsn ise 28-30 yalarnda biri olduunu ifade ettiler.

BEBEK KAçIRMA OLAYI

Olayn bir anda meydana geldiini ve annenin çlk atmasyla olayn farkna vardklarn belirten görgü tanklar, Miran bebein, annesiyle beraber evin önünde, yolun kenarnda oturduunu, krmz bir araç ile onlara yaklaan ve kim olduklarn bilmedikleri ahslarn araçtan inerek bebei kaçrmak istediklerini ifade ettiler.

Anne Mensure Erzikin, olayn farkna varmasyla beraber Miran bebei elleriyle kavradn belirten görgü tanklar, bebei kaçrmaya çalan ahsn, annenin yüzüne birkaç yumruk attn, ancak annenin bebei brakmamas ve çlk atmaya balamasyla beraber ahslarn araçlarna binerek olay yerinden uzaklatklarn söyledi.

Atlan yumruklardan dolay çocuun annesi Mensure Erzikin fenalat belirtilirken, annenin Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd örenildi.

Yaanan olayla ilgili olarak polis inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git