Becerilerini Sergilediler

İşaret dili kurslarına devam eden öğrencilerin işaret dili ile sergilediği 3 şarkı ile renk kattığı etkinlikte, resim ve görsel sanatlar kurslarına dönem boyunca katılım sağlayan ve eğitimini tamamlayan kursiyerler eserleri sergilendi.

Haberler 09.01.2018 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar lçe Belediyesinin organize ettii, kurslarda eitim gören kursiyerler, eserlerini sergiledi.

aret dili kurslarna devam eden örencilerin iaret dili ile sergiledii 3 ark ile renk katt etkinlikte, resim ve görsel sanatlar kurslarna dönem boyunca katlm salayan ve eitimini tamamlayan kursiyerler eserleri sergilendi. Sergide ayrca eitim kurslarna devam eden bir annenin çocuuna okumay sevdirmek ve eitimini salamak amacyla yapm olduu hikaye-resim çalmas sergilendi. Annenin hikaye kitabn sayfa sayfa resimleyerek çocuuna okumay ve resim sanatn sevdirmeyi amaçlad çalma katlmclardan tam not ald.

SERG AçILDI

lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balc, bilgi evlerimizdeki kurslara katlan kursiyerlerimizin düzenlenen sosyal etkinlikler ile kaliteli ve ho vakit geçirmelerini amaçladklarn ifade ederek, bu kurslarn ayn zamanda kariyer planlar içinde bir ilk adm olduunu belirtti.

Kayapnar Belediyesi Kültür ler Müdürlüü tarafndan etkinlikte baarl olan kursiyerler ve öretmenleri sinema ve yemek ile ödüllendirildi. Sinema ve toplu yemek etkinliine örenci ve öretmenlerin yan sra etkinlie veliler de katld.

Ana Sayfaya Git