Bekçi kavgası

BATMAN'da çevreyi rahatsız ettikleri öne sürülen gruptakilerden biri, kimlik kontrolü yapmak isteyen bekçilere ateş açtı. Bekçilerden Bayram Kara (26) ile yanındaki kardeşi Ramazan Kara (24) yaralandı.

Haberler 08.07.2019 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. Devriye görevi yapan bekçiler, Petrol lkokulu önünde çevreye rahatszlk verdii belirtilen grubun kimliklerini kontrol etmek istedi. Bu srada gruptakilerden biri, yannda bulundurduu tabancayla ate açp kaçt. Kurunlarn isabet ettii bekçilerden Bayram Kara ile bu srada yannda bulunan kardei Ramazan Kara yaraland.

KMLK SORAN BEKç

Yaral kardeler, çarlan ambulanslarla Batman Bölge Hastanesine kaldrld. Acil serviste tedaviye alnan yarallardan Ramazan Karann hayati tehlikesinin bulunduu belirtildi. Olayn ardndan bölgeye çok sayda polis sevk edildi. Ekipler, yapt çalmayla, olayla balants bulunduu iddia edilen 1 kiiyi gözaltna ald.

Batman Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu, ardndan da hastanede yarallar ziyaret etti.

Dier üphelilerin yakalanmas için çalmalarn sürdüü bildirildi.

Ana Sayfaya Git