Bekçi vuruldu

Bekçi Vezir Gülmerkal, devriye görevinin ardından evine giderken, husumetli olduğu kişinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi

Haberler 04.09.2019 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda silahl saldrya urayan bekçi Vezir Gülmerkal (26) hayatn kaybetti.

GAP Mahallesinde devriye görevinin ardndan evine giden bekçi Gülmerkal (26), ismi örenilemeyen bir kiinin silahl saldrsna urad.

Bekçi hayatn kaybetti

Ar yaralanan Gülmerkal 112 Acil Servis ekiplerince kaldrld Batman Bölge Devlet Hastanesinde müdahaleye ramen kurtarlamad. Gözaltna alnan ve henüz kimlii açklanmayan saldrgann aralarndaki husumet dolaysyla saldry gerçekletirdii örenildi.

Cenaze töreni düzenlendi

Batman Bölge Devlet Hastanesinde müdahaleye ramen kurtarlamayan Gümerkann (26), otopsisi tamamland. Ailesine teslim edilen Gümerkann cenazesi, l Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, emniyet yetkilileri ve yaknlar tarafndan hastanenin mescidine götürüldü.

Evli ve 3 çocuk babas Gümerkann cenazesi Kozluk ilçesinin Tepecik Mahallesindeki mezarlkta topraa verildi. Defin törenine, l Emniyet Müdürü Akkaplan, Kozluk lçe Emniyet Müdürü Hayrullah Altparmak, lçe Jandarma Komutan Yüzba Selim Kasac, polis ve jandarma ekipleri ile vatandalar da katld.

Ana Sayfaya Git