Belediye Başkanı piknikçilerin çöpünü topladı

Şanlıurfa'da Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve beraberindeki gençler, piknikçiler tarafından ormana atılan çöpleri topladı

Haberler 10.09.2018 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Haliliye Belediyesi Bakan Fevzi Demirkol, beraberindeki gençlerle kent merkezindeki bir ormanda piknikçiler tarafndan atlan yaklak 50 çuval çöpü toplad.

Haliliye Belediyesinden yaplan açklamaya göre, temiz bir çevre oluturulmasna dikkati çekmek amacyla AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollar çevre, ehir ve Kültür Bakanl tarafndan AK Gençlik çevre Dostu Projesi faaliyete geçirildi.

Bu kapsamda Haliliye Belediye Bakan Fevzi Demirkol, AK Parti anlurfa Gençlik Kollar Bakan Mehmet Salih Saraç, AK Parti Haliliye Gençlik Kollar Bakan Fatih Özdemir ve tekilat üyesi yaklak 100 gencin katlmyla ehir merkezindeki kent orman piknikçiler tarafndan braklan çöplerden temizlendi.

çevredeki piknie gelen vatandalarn da destek verdii temizlik çalmas kapsamnda yaklak 50 çuval çöp topland.

Açklamada görüleri yer alan Demirkol, daha temiz bir çevre oluturmay hedeflediklerini belirtti.

çöp toplama iinde kendilerine destek veren vatandalara teekkür eden Demirkol, unlar kaydetti:

çevreye duyarllmz göstermek açsndan böyle bir organizasyon gerçekletirdik. Gençlerimize teekkür ediyorum. Temiz bir çevre bilinci olumas açsndan sembolik olarak yaplan bu hareketin, halkmzn günlük hayatna yansmasn istiyoruz. Böylesi çalmalarla tertemiz çevreler olumasn can gönülden temenni ediyoruz. Haliliye Belediyesi olarak göreve baladmzda Temiz Haliliye diye baladk ve bu hedefimize ulatk. imdi, Tertemiz Haliliye diyoruz. nallah daha temiz bir çevreye sahip olacaz.

Ana Sayfaya Git