Belediye binasında bomba tuzakları!

Önceki gün kayyum atanan Şırnak Belediyesi'nde yapılan aramalar sırasında PKK'lı teröristler tarafından önceden tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 güvenlik görevlisi yaralandı.

Haberler 07.11.2016 - 07:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakta, Belediye Bakan Serhat Kadirhann çileri Bakal tarafndan görevden alnp yerine Özel daresi Genel Sekreteri ve Vali Yardmcs Turan Bedirhanolunun kayyum atanmasnn ardndan, güvenlik güçleri belediye binasnda arama yapt. Aramalar srasnda teröristlerin önceden tuzaklad tahmin edilen el yapm patlayc infilak etti. Patlamada, bir güvenlik görevlisi hafif yaraland. Yaral, ambulansla rnak Devlet Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd. Aramalar srasnda bir patlayc da bulunarak etkisz hale getirildi.

PATLAMADA BR K YARALANDI

Olayla ilgili rnak Valiliinden yaplan yazl açklamada öyle denildi: limiz rnak Belediyesinde güvenlik kuvvetlerimizce yaplan detayl arama esnasnda bölücü terör örgütü mensuplarnca önceden yerletirildii deerlendirilen tuzaklanm bir adet el yapm patlayc patlam, bir adet el yapm patlayc da patlamadan etkisiz hale getirilmitir. Meydana gelen patlamada bir güvenlik görevlimiz hafif ekilde yaralanmtr. Konu ile ilgili çalmalar sürdürülmektedir.

Ana Sayfaya Git