Belediye çocukların duyarlılığına sessiz kalmadı

Batmanlı çocukların, yürüme güçlüğü çeken 120 yaşındaki Peyruze Kılıç için istediği tekerlekli sandalye Batman Belediyesi tarafından olumlu karşılandı.

Haberler 22.01.2018 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Evinden çkmak istemesine ramen yürüme güçlüü çektii için uzun zamandan bu yana dar çkamayan Peyruze ninenin gezip dolamasn isteyen çocuklar, soluu Batman Belediyesinde ald. lkokul çandaki çocuklarn bu anlaml davrann gören belediye personeli, tekerlekli sandalyeyi çocuklarla birlikte Peyruze Nineye hediye ederek mutluluklarna ortak oldu. Taleplerine olumlu yant alan minik çocuklar duygularn u cümlelerle ifade etti:

DUYARSIZ KALMADILAR

Mahallelimizin ninesi için duyarsz kalamazdk. Belediyeye müracaat ettik, talebimiz olumlu deerlendirilince mutluluktan uçacak gibiydik. Bugün biz büyüklerimize sahip çkmazsak büyüdüümüzde kimse bize sahip çkmayacaktr. Talebimize olumlu yant veren Belediye yetkililerine çok teekkür ediyoruz.

Yaplan yardm anlaml bulduunu ifade eden Peyruze Klç ise bata mahalleli çocuklar olmak üzere Belediye Bakan Vekili Ertu evket Aksoy ahsnda Belediye Sosyal Yardmlama Müdürlüü personeline teekkür etti.

Ana Sayfaya Git