Beni bul yayında

Diyarbakır’da bir grup genç tarafından hazırlanan ‘Beni Bul’ dizisi yayınlandı. Yıllar sonra kentin sokaklarında çekilen dizide Diyarbakır’ın tarihi ve kültürel güzellikleri ön plana çıkarırken dizi youtube kanalında vatandaşların beğenisine sunuldu.

Haberler 18.12.2019 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir grup genç tarafndan hazrlanan Beni Bul dizisi yaynland. Yllar sonra kentin sokaklarnda çekilen dizide Diyarbakrn tarihi ve kültürel güzellikleri ön plana çkarrken dizi youtube kanalnda vatandalarn beenisine sunuldu.

Diyarbakrda kültürel alanda gelimeler hzla ilerlemeye devam ediyor. Bu kapsamda toplanan bir grup genç, Diyarbakr sokaklarn film setlerine dönütürdü.

DYARBAKIRLI GENçLER

Diyarbakrl gençler tarafndan hazrlanan set, kültür ve tarihi ön plana alarak Diyarbakrn tantm için çalma balatt. Bir kadnn geçmiiyle hesaplap intikamn almasn konu edinecek drama ve polisiye tarzndaki dizi, youtube kanalnda Beni Bul ismiyle yayn hayatna balad. Diyarbakrllarn beenisine sunulan dizinin ilk 10 bölümü çekildi. Gençlerin kendi imkan ile çektii dizinin, vatandalardan gelecek olan destee göre devam edip etmeyecei belirlenecek.

Ana Sayfaya Git